PROGRAME CURATIVE

Vraja Marii ofera servicii de recuperare: ortopedica, balneara, cardio-vasculaia, respiratorie, neurologica, pentru copii. Va rugam ca inainte de a alege un program curativ sa vorbiti cu doctorul dumneavoastra. 

CONTRAINDICATII

Afectiunile acute febrile si cele cronice in puseu de exacerbare acuta. Toate bolile infectioase in timpul perioadei de contagiozitate si convalescenta. Bolile venerice aflate in stadiul de contagiozitate. Starile casectice, indiferent de cauza. Tumorile maligne, indiferent de forma, localizare sau stadiu evolutiv. Stari hemoragice repetate si abundente de orice natura. Purtatorii de germeni patogeni sau infestati cu paraziti. Sarcina patologica in orice luna si sarcina normala peste 3 luni. Epilepsia. Bolile de sange sau de sistem cu alterarea starii generale (anemii, leucemii, limfoame). Psihopatii cu tulburari de comportament social. Alcoolismul cronic cu tulburari neuropsihice. Toxicomaniile. Diabetul zaharat decompensat, greu controlat prin dicta si tratament medicamentos, in special col insulinodependent. lnsuficienta cardiaca, hepatica sau renala manifesta. 

Sechelari valvulari dupa reumatism articular acut. Poliartrita reumatoida: forme febrile, sistemice (vascularita, hepatomegalie), formele maligne, lupoide, cele cu acmiloidoza. Spondilita anchilozanta cu insuficienta respiratorie avansata, forme cu leziuni sisternice. Fracturile recente necalusate si fara contentie interna suficienta; fracturile instabile ale coloanei cu potential lezional secundar modular; fracturile pe os patologic. Polineuropatiile in stadiul acut, neuropatiile paraneoplazice, neuropatiile din cadrul colagenozelor. Hemiplegii de etiologic infectioasa, tumorala maligna, cele de cauza hemoragica cu valori ale tensiunii arterials dificil de controlat sub tratament medicamentos. Cardiopatia ischemica dureroasa cu crize frecvente, cea nedureroasa cu tulburari severe de ritm si de conducere, valvulopatiile decompensate, insuficienta cardiaca decompensata, pacienti cu potential emboligen. Cordul pulmonar decornpensat. Ateroscleroza cerebrala avansata cu tulburari de comportarnent social. Tuberculoza pulmonara activa. Micozele pulmonara, bronsiectaziile cu forme hemoptoice severe, silicotuberculoza, insuficienta pulmonara manifesta. Dispnee de gradul IV si V indiferent de cauza. 

PACIENTI NOSTRII
Daniela Florica Banoiu
Pacient multumit de masajul subacval
Pacientii revin de fiecare data pentru namolul si apa sarata adusa direct din Techirghiol
Prima data la Vraja Marii
Pacienta la Vraja Marii, cu osteoporoza
Pacientii revin de fiecare data la Vraja Marii
Pacienta multumita de serviciile si personalul bazei de tratament Vraja Marii
Pacienti Vraja Marii multumiti de servicii si tratamente
Pacienta a 8 a oara la Vraja Marii
Evadeaza in sanatate la Vraja Marii!
Relaxare si tratament la Vraja Marii Eforie Sud
Evadeaza in sanatate, la Vraja Marii Eforie Sud!
Recomandari baza de tratament Vraja Marii
6 zile de proceduri medicale si a 7-a zi salinoterapie
Evadeaza in sanatate la Vraja Marii Eforie Sud
Saptamana de sanatate la Vraja Marii - Pacienta operata la genunchi
Pacienta incantata de serviciile si programele curative ale complexului Vraja Marii
Protectie coronavirus
Bai Reci la Vraja Marii
Pacienti Vraja Marii la piscina
Pacienta in gradina Spitalului de Recuperare Medicala Vraja Marii
Carmen Vamoş
Costache Viorica
Diana Bogdan
Ana Acsintoae
Ion Kiri
Elena Balan